Συνάντηση Δημάρχου Πάρου με εκπροσώπους των αστυνομικών αρχών

22 Ιουλίου 2021 14:05

Τον Δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Κωβαίο, επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Γιάννινα. Τον κ. Γιάννινα συνόδευσαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος

Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Ανθούλης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κ. Γεώργιος Μποζίκης.

Της χθεσινής συνάντησης είχε προηγηθεί έγγραφο αίτημα του Δημάρχου Πάρου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου με το απαραίτητο προσωπικό προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Στη συζήτηση, ο κ. Γιάννινας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πάρου για την επικείμενη ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου με επιπλέον προσωπικό ενώ επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές η αναγκαιότητα επαγρύπνησης και πιστής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού αλλά και η περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων απ’ όλους.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος «Στην Πάρο συνεργαζόμαστε σοβαρά και υπεύθυνα με τις αρμόδιες αρχές τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα που θεσπίζει η Πολιτεία. Στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό να χτίσουμε το ταχύτερο δυνατό το τείχος ανοσίας έναντι της COVID-19, υποστηρίζουμε την εθνική καμπάνια εμβολιασμού και απευθύνουμε έκκληση προς όλους να πάνε να εμβολιαστούν. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια και θα ήταν καταστροφικό να την εγκαταλείψουμε τώρα, στα μέσα της τουριστικής σεζόν. Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο ώστε να μην αφήσουμε το νησί μας να μπει στο κόκκινο, ωστόσο δεν θα συναινέσουμε σε ενδεχόμενες οριζόντιες και άδικες αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερα αδιέξοδα. »

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos