Λ.Σ Πάρου: Οι άθλοι της Δημοτικής Αρχής

08 Σεπτεμβρίου 2021 12:40

Τη προηγούμενη βδομάδα αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Κ. Ροκονίδα και τους κοινοτικούς συμβούλους του χωριού επισκέφθηκε το λιμάνι της Νάουσας, με αφορμή την διακοπή της υδροδότησης των ψαράδων για πάνω από δέκα ημέρες. Η υδροδότηση αποκαταστάθηκε την επόμενη ημέρα. Τα υπόλοιπα προβλήματα όμως του χωριού παραμένουν:

 Η έλλειψη δημοτικών χώρων στάθμευσης δημιούργησε απαράδεκτες καταστάσεις το φετινό καλοκαίρι. Είναι βέβαια απορίας άξιο πως αδειοδοτήθηκαν και με τι πλάτες οι ιδιωτικοί χώροι, ενώ δεν μπορούσαν στο παρελθόν. Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή.
 Ο 40μέτρος μόλος παρατημένος με σπασμένα pilars και πυροσβεστικές φωλιές, με καπάκια φρεατίων να λείπουν ή να έχουν «λιώσει» από τη φθορά. Μάρμαρα και πλάκες να λείπουν, σωστές παγίδες για όσους περπατούν στη περιοχή.
 Διαλυμένες πυροσβεστικές φωλιές με ότι αυτό σημαίνει σε περίπτωση ανάγκης.

 Οι κάδοι που είναι για τους ψαράδες, μέσα στη βρώμα με τις πλάκες λερωμένες από τα λάδια που σουρώνουν.

 Παρά τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που δίνονται για την καθαριότητα των οικισμών, το χωριό βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις
Αυτά και άλλα πολλά αποτελούν την καθημερινότητα της Νάουσας .
Οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου για την κατάσταση αυτή είναι τεράστιες .
Οι Ναουσαίες και οι Ναουσαίοι οργανωμένα πρέπει να εκφράσουν την αντίδραση τους στη καθημερινή απαξίωση του χωριού και την υποβάθμιση της καθημερινότητας στη Νάουσα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos