Πάρος: Προεκλογικό «ζέσταμα» και επικοινωνιακές ζυμώσεις πριν τις αυτοδιοικητικές του 2023

30 Σεπτεμβρίου 2021 14:39

 Δύο περίπου χρόνια μας χωρίζουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 κι όμως, το προεκλογικό κλίμα φαίνεται να «ζεσταίνεται»! Παρασκηνιακές ζυμώσεις, συζητήσεις και πολιτικές κινήσεις οι οποίες μέχρι στιγμής εκφράζονται κυρίως μέσω διαδικτυακών διαύλων που ζητούν επικοινωνία με τους πολίτες της Πάρου για ζητήματα που απασχολούν το νησί, έχουν κάνει την εμφάνισή τους πρόσφατα και φυσικά έχουν «άρωμα» εκλογών!

Οι πολιτικοί, πόσο μάλλον οι παραταξιακοί σχηματισμοί δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί ακόμα, ωστόσο η κίνηση που αναφύεται στο πεδίο του τοπικού προβληματισμού σχετικά με νέες ελπίδες και νέα οράματα στο γίγνεσθαι των δημόσιων πραγμάτων του νησιού, αφήνει ένα σαφές στίγμα για πιο απτά μελλοντικά «κατασταλάγματα» στα κοινά της Πάρου.

Τι θα γεννηθεί; Ουδείς γνωρίζει. Το βέβαιο είναι πάντως ότι από τώρα, μια διετία πριν την αυτοδιοικητική κάλπη, προαλείφονται εξελίξεις οι οποίες αυτή την εποχή βρίσκονται στο στάδιο της «κυοφορίας» διαγράφοντας αμυδρά την αναδυόμενη παρουσία τους, στον ορίζοντα της επικοινωνιακής προσέγγισης των πολιτών του νησιού και των συλλογικών φορέων του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos