Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

22 Οκτωβρίου 2021 15:50

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Καλείσθε την 26η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου για το Γ΄ τρίμηνο οικονομικού έτους 2021.

Θέμα 2ο Λήψη απόφασης για την ανάληψη απαίτησης σχετικά με την δήλωση φορολογίας εισοδήματος έτους 2021, του πρώην Ν.Π.Δ.Δ. ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. του Δήμου Πάρου

Θέμα 3ο Λήψη απόφασης για καθορισμό και έγκριση μελέτης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Τακτικός έλεγχος από ορκωτό ελεγκτή των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Πάρου έτους2021», σύμφωνα με το άρθρο209 του Ν. 3463/2006.

Θέμα 4ο Άσκηση ή μη ανακοπής της 19ης διαταγής πληρωμής της Ειρηνοδίκου Πάρου σε αίτηση του Ρεμούνδου Νικολάου του Άγγελου.

Θέμα 5ο Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων, όσον αφορά τη με αρ. 17ΕΙΔ/2021 δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου.

Θέμα 6ο Προγραμματισμός Δράσεων Τουριστικής Προβολής Δήμου Πάρου 2022.

Θέμα 7ο Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης .

Θέμα 8ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Παροικιάς»

Θέμα 9ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Διαγραμμίσεις οδικού δικτύου(2021), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 138701).

Θέμα 10ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευή Δημοτικών Κτιρίων»

Θέμα 11ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων»

 Θέμα 12ο Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4674/2020(ΦΕΚ Α΄53/11-03-2020)που αφορά την «Παροχή υπηρεσιών για το θρυμματισμό σύμμικτων φυτικών υπολειμμάτων και ογκωδών απορριμμάτων»

 Θέμα 13ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Οκτωβρίου 2021 στον «Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος » για την εργασία με τίτλο:«Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων – καθαρισμό και αποψίλωση δασών –αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης (αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Πάρου έτους 2021» , Ομάδα Α΄ «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων»

Θέμα 14ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Οκτωβρίου 2021 στην «Περιβαλλοντική Μεταφορική Α.Ε. με δ.τ. ΠΕΡΜΕ HELLAS A.E.» για την εργασία με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων οικισμών - άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών – μίσθωση, συντήρηση και καθαρισμό κινητών χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2021», Ομάδα Α΄: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών».

 Θέμα 15ο Λήψη απόφασης για την οριστική παραλαβή της μελέτης ««Μελέτες ωρίμασης του έργου: επέκταση ΧΥΤΑ Πάρου-Αντιπάρου»

 Θέμα 16ο Λήψη απόφασης για την οριστική παραλαβή της μελέτης «Μελέτες ωρίμασης Μονάδας Κομποστοποίησης Δήμου Πάρου»

 Θέμα 17ο Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια κλιματιστικών μηχανημάτων Δημαρχείου Πάρου».

Θέμα 18ο Έγκριση της μελέτης «Μελέτη Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας»

Θέμα 19ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου»

Θέμα 20ο Έγκριση του σταδίου 1 και 2 της μελέτης «Μελέτη Αποκατάστασης Δημαρχείου Πάρου»

Θέμα 21ο Έγκριση 2ου πρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη πυρασφάλειας κτιριακών εγκαταστάσεων Δημαρχείου Πάρου»

Θέμα 22ο Λήψη απόφασης, όσον αφορά την ισχύ προσφορών των υποψήφιων αναδόχων για την κατασκευή του έργου «Επισκευή και συντήρηση κτιρίου Σφαγείου»

Θέμα 23ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης για την προσωρινή αποθήκευση των ζωικών υποπροϊόντων του δημοτικού σφαγείου Πάρου»

 Θέμα 24ο Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4674/2020(ΦΕΚ Α΄53/11-03-2020)που αφορά την «Παροχή υπηρεσιών για την προσωρινή αποθήκευση ,διαχείριση και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Πάρου

 

 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos