Σύριζα Πάρου - Αντιπάρου: Πανδημίας συνέχεια...

31 Οκτωβρίου 2021 14:22

 Δεν βρισκόμαστε στο περασμένο Αύγουστο με τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες μας, ούτε στον Αύγουστο του 2020 που η κυβέρνηση των αρίστων του κ. Μητσοτάκη επέβαλε στο νησί lockdown.

Διανύουμε το μήνα Νοέμβριο με το μόνιμο πληθυσμό του νησιού να μη ξεπερνά τους 15.000 κατοίκους με τα κρούσματα του covid-19 να ξεπερνούν σε αριθμό αυτά που είχαμε τους μήνες της κοσμοσυρροής.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά είδαμε και το πρωτοφανές, το Κέντρο Υγείας του νησιού να παραμένει κλειστό, επειδή μολύνθηκε από το ιό μεγάλο μέρος του προσωπικού.

Καλούμε την κυβέρνηση να ασχοληθεί επιτέλους στην πράξη και όχι στα λόγια με την πρωτοβάθμια περίθαλψη των νησιών μας και να αποσπάσει γιατρούς στο Κέντρο Υγείας της Πάρου τουλάχιστον για όσο διάστημα έχουμε έξαρση της πανδημίας.

Καλούμε επίσης τον ΕΟΔΥ να στείλει κλιμάκιο στην Πάρο, για να οργανώσει την άμυνα του νησιού απέναντι σε ένα ιό που δεν κάνει διακρίσεις σε εμβολιασμένους και μη, σε ηλικιωμένους, νέους και παιδιά, και σε σχολεία ή μοναστήρια του νησιού.
Τέλος οφείλουμε όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας με μάσκες, αποστάσεις και με υποχρεωτική καραντίνα για όσους νοσούν.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο.Μ.ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos