Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

05 Νοεμβρίου 2021 19:40

Καλείσθε την 11η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Πέμπτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 Δήμου Πάρου.

 Θέμα 2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κάλυψη των δαπανών μετακίνησης και διαμονής του Κλιμακίου Πάρου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

 Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη χρήση του ως χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη χρήση του ως χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου .

 Θέμα 5ο Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια γάλακτος προσωπικού».

Θέμα 6ο Έγκριση 1ης Τροποποίησης της με αρ. πρωτ. 108310/1931/18-12-2020 (ΑΔΑ: ΨΘΟΗ7ΛΞ-ΣΝΔ) Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου για την υλοποίηση της πράξης: «Προμήθεια Εξοπλισμού Δημοτικού Σφαγείου Πάρου».

 Θέμα 7ο Έγκριση 3ου πρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευές συντηρήσεις σχολικών κτιρίων και αυλείων χώρων (2021)».

Θέμα 8ο Σύνδεση του δημοτικού σταδίου Παροικιάς με το δίκτυο αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Πάρου.

Θέμα 9ο Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης της παροχής υπηρεσιών με τίτλο:«Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων – καθαρισμό και αποψίλωση δασών –αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης (αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Πάρου έτους 2021» , Ομάδα Α΄ «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων» ,(α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 105342).

Θέμα 10ο Ανάδειξη νέου προσωρινού αναδόχου του έργου: «Λιμενικά έργα προστασίας αλιευτικού καταφυγίου Νάουσας Πάρου: συμπληρωματικά έργα επέκτασης του προσήνεμου βόρειου μώλου για την βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού».

Θέμα 11ο Ανάδειξη νέου προσωρινού αναδόχου του έργου: « Έργα αποκατάστασης (βελτίωσης) θωράκισης με φυσικούς ογκολίθους του υφιστάμενου προσήνεμου μώλου του αλιευτικού καταφυγίου στο Πίσω Λιβάδι της Νήσου Πάρου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos