Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

09 Δεκεμβρίου 2021 21:50

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Καλείσθε την 13η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου Πάρου για την κάλυψη δαπανών διαμονής και ημερησίας αποζημίωσης.

Θέμα 2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κάλυψη των δαπανών μετακίνησης και διαμονής νέας θεραπεύτριας του Κλιμακίου Πάρου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ που θα αντικαταστήσει τον ειδικό παιδαγωγό.

Θέμα 3ο Έγκριση πραγματοποίησης της δαπάνης για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Ετήσια παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών υποστήριξης της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου» και έγκριση της τεχνικής περιγραφής της παροχής υπηρεσιών.
Θέμα 4ο Έγκριση 3ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευή και συντήρηση κτιρίου Σφαγείου»

Θέμα 5ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022 και 2023».

 Θέμα 6ο Έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης: «Επισκευή δημοτικών κτηρίων».

Θέμα 7ο Λήψη απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4674/2020(ΦΕΚ Α΄53/11-03-2020) που αφορά : Παροχή υπηρεσιών για τη φυτοπροστασία κεδρόδασων Πάρου».

 Θέμα 8ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων – καθαρισμό δασών – αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης (αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου και μονοπατιών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022-2023».

 Θέμα 9ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών – άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών – μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022-2023».

 Θέμα 10ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τους οικισμούς Παροικίας και Νάουσας – παραλιών – φόρτωση και μεταφορά μπαζών, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων Δήμου Πάρου για τα έτη 2022-2023».

 Θέμα 11ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων Δήμου Πάρου».

 Θέμα 12ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων Δήμου Πάρου και των νομικών του προσώπων», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 142953).

 Θέμα 13ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη λειτουργία δημοτικών κοιμητηρίων, ετών 2022-2023».

 Θέμα 14ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων Δήμου Πάρου».

Θέμα 15ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Βρεφονηπιακός σταθμός νήσου Πάρου».

Θέμα 16ο Λήψη απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4674/2020(ΦΕΚ Α΄53/11-03-2020) που αφορά : Παροχή υπηρεσιών για την προσωρινή αποθήκευση και διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών-στρωμάτων- αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων-κλαδιών και φυτικών υπολειμμάτων Δήμου Πάρου για τα έτη 2022 και 2023.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos