Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

30 Δεκεμβρίου 2021 17:14

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 10 του Φ.Ε.Κ. 55/τ.Α΄/11-03-2020, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 31/12/2021 και ώρα 09.00΄ δια περιφοράς, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 180/2021 (ΑΔΑ: 6ΘΘΥΩΞΓ-ΥΓ5) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ψήφιση τεχνικού προγράμματος Δήμου Πάρου για το έτος 2022».

Το κατεπείγον του θέματος προκύπτει από το γεγονός ότι σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο η κατάθεση του προϋπολογισμού πρέπει να έχει γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου και η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος είναι προαπαιτούμενο της κατάθεσης του προϋπολογισμού.

Χρόνος λήξης της συνεδρίασης ώρα 11.00΄

Κάθε μέλος καλείται να ψηφίσει εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος διεξαγωγής της συνεδρίασης για το έκτακτο της συνεδρίασης και για το ανωτέρω θέμα μέσω e-mail και την αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Παναγιώτης Πετρόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos