Σύριζα Πάρου - Αντιπάρου: Για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

25 Μαρτίου 2022 01:07

Η 25η Μαρτίου, ημέρα γιορτασμού της ανάστασης του γένους των Ελλήνων, συνεχίζει να μας διδάσκει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ότι μόνο με ενότητα και συνεχή εγρήγορση μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτά που έρχονται, τα οποία ήδη έχουν σκοτεινιάσει τον διεθνή ορίζοντα.

Δεν είναι τα μνημόνια, που έφεραν σε δεινή θέση την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, δεν είναι η πανδημία που συνεχίζεται με πολλές απώλειες ανθρώπινων ζωών, είναι κάτι χειρότερο. Είναι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος που ξέσπασε στην καρδιά της Ευρώπης, με πρώτο θύμα την Ουκρανία και το λαό της και με ορατές και σοβαρές τις συνέπειες σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Καλούμαστε όλοι να συμβάλουμε στην ανάπτυξη ενός μεγάλου ελληνικού και πανευρωπαϊκού κινήματος ειρήνης για να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο, πριν αυτός επεκταθεί και σε άλλες περιοχές και συμπαρασύρει όλους μας στον πυρηνικό όλεθρο.

Η Χώρα μας με ευθύνη της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη, αντί να περιοριστεί στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο χειμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, φρόντισε ανοιχτά να στραφεί κατά της Ρωσικής ομοσπονδίας με την αποστολή όπλων στην εμπόλεμη ζώνη για λογαριασμό των Ουκρανών, αφήνοντας εκτεθειμένη και απροστάτευτη την πολυπληθή ελληνική μειονότητα της περιοχής.

Οι επιπτώσεις αυτής της ενέργειας θα φανούν σύντομα και στις εμπορικές σχέσεις με τη Ρωσία, αλλά και στον τουρισμό που θα πλήξει κυρίως τους αγρότες μας και τις τουριστικές επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο.Μ.ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                                                        

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos