Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

21 Απριλίου 2022 13:59

Καλείσθε την 27η Απριλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου για το Α΄ τρίμηνο οικονομικού έτους 2022.

Θέμα 2ο Πρώτη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου( ΚΔΕΠΑΠ) του οικονομικού έτους 2022 .

Θέμα 3ο Λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής της χρηματοδότησης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου(ΚΔΕΠΑΠ) σύμφωνα με το άρθρο 259 του Κ.Δ.Κ.παρ 14 αρθρ 10 του Ν. 4071/12 στο έτος 2022.

Θέμα 4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διακοπή τηλεφωνικής σύνδεσης.

 Θέμα 5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς φυτικού υλικού.

 Θέμα 6ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια οικοδομικών υλικών για τη συντήρηση και επισκευή κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Πάρου».

 Θέμα 7ο Έγκριση 2ης τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Επισκευή γηπέδου ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου».

Θέμα 8ο Έγκριση 2ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου»

Θέμα 9ο Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν. 4674/2020(ΦΕΚ Α΄ 53/11-03-2020) που αφορά την « Παροχή υπηρεσιών για τη φυτοπροστασία των φοινικοειδών του Δήμου Πάρου».

Θέμα 10ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Απριλίου 2022 στον «Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος» για την εργασία με τίτλο:«Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων – καθαρισμό και αποψίλωση δασών –αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης (αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Πάρου έτους 2021» , Ομάδα Α΄ «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων».

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos