Λ.Σ Πάρου για την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

05 Ιουνίου 2022 13:21

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέσαμε τα παρακάτω ζητήματα:

1. Την ανυπαρξία δημοτικών wc στη Παροικιά. Στον Αγ. Νικόλαο κλειστές στο όνομα της αναβάθμισης κοντά τρία χρόνια. Στον Αγ. Κωνσταντίνο και στο καρνάγιο κλειστές λόγω υδραυλικών και άλλων προβλημάτων. Στη Νάουσα τα ίδια και στις Λεύκες τριτοκοσμική κατάσταση.  

2. Τις αυθαιρεσίες και την καταπάτηση κοινοχρήστων χώρων και παραλιών, όπου στο επιχείρημα από μέρους της Δημοτικής Αρχής της έλλειψης υπαλλήλων, προτείναμε να συνδράμουν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά δεν είδαμε προθυμία!

3. Τα καταφύγια σκαφών στη  Αλυκή και "Καλαλέ ", στα οποία τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί (φωτισμός, pillars). 

4. Αρνηθήκαμε την εκ νέου δημοπρασία για το Δημοτικό Καφενείο μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης μίσθωσης. Θεωρούμε ότι η Παροικιά έχει την ανάγκη στέγασης ενός κέντρου πληροφοριών και προβολής στο λιμάνι, όπως και ενός χώρου αναμονής ανθρώπων με ιδιαίτερες ανάγκες. 

5. Τέλος αναφερθήκαμε στην έλλειψη συντήρησης και στις κακοτεχνίες υποδομών στο χώρο ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου, στις παρεμβάσεις στη παραλία των Λιβαδιών με ξένα υλικά και στην πλημμελή καθαριότητα αυτής της περιοχής. 

Κατά τα άλλα όπως λέει και ο δήμαρχος στους επικοινωνιακούς του επιλόγους

" σχεδιάζουμε τα νέα έργα που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία του νησιού, μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό προορισμό" !!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos