Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

22 Ιουνίου 2022 15:32

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 27-06-2022 και ώρα 09:00΄ σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Αιτήματα παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΘΕΜΑ 2ο: Γνωμοδότηση σε αίτημα ΛΟΥΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ του Κων/νου για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος εκμίσθωσης μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων στη θέση «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ή ΚΑΒΑΛΑΡΙΚΟ» Κοινότητας Νάουσας.
ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση της Κοινότητας σχετικά με την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Νάουσας Πάρου κατόπιν αίτησης του Τσαντάνη Νικολάου του Κωνσταντίνου στη θέση «Αγ. Παρασκευή», Κοινότητας Νάουσας, Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 4ο: Γνωμοδότηση της Κοινότητας σχετικά με την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Νάουσας Πάρου κατόπιν αίτησης του Πέντζα Ευάγγελου, τοπογράφου μηχανικού ΤΕ, MSc, στη θέση «Επάνω Βρύση», Κοινότητας Νάουσας, Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 5ο: Γνωμοδότηση σε αίτημα Ανανιάδου Ισαβέλλας για αντικατάσταση ταμπέλας εισόδου του ξενοδοχείου της με την επωνυμία «LILLY RESIDENCE» στη θέση «Αγ. Ανάργυροι» Νάουσας.
ΘΕΜΑ 6ο: Γνωμοδότηση επί απόφασης της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης με τίτλο «Διοργάνωση Ελληνογαλλικής γιορτής στη Πάρο».
ΘΕΜΑ 7ο: Γνωμοδότηση επί απόφασης της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης με τίτλο «Διοργάνωση ενημερωτικής ομιλίας με θέμα “Τα προϊόντα του Αιγαίου ταξιδεύουν χωρίς ορυκτά καύσιμα”».

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Κοινότητα Νάουσας

Μπαφίτης Παντελής

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos