Ανακοίνωση της ΚΟΒ ΚΚΕ Πάρου

04 Ιουλίου 2022 13:32

Η ενεργειακή « αναβάθμιση» της Κυβέρνησης ΝΔ και η « ενεργειακή δημοκρατία» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ,εκτός των άλλων, σημαίνει πολύωρα blackout στην καρδιά του καλοκαιριού με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους μαγαζάτορες και μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τους κατοίκους , τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

Τα δυο τελευταία χρόνια οι εργαζόμενοι στη ΔΕΔΔΗΕ της Πάρου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την συνεχιζόμενη υποστελέχωση των τμημάτων τους, εστιάζοντας την προσοχή των ιθύνοντων στο γεγονός ότι η αυτή η υποστελέχωση οδηγεί στην κακή συντήρηση του δικτύου, σε μια περίοδο που στο νησί μας οι απαιτήσεις για αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο τομέα της ενέργειας πολλαπλασιάζονται χρόνο με το χρόνο.
Τα αποτελέσματα τα βιώνουν οι κάτοικοι εδώ και ένα χρόνο από τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος αλλά η σχεδόν 16ωρη διακοπή του ρεύματος στις 2/7, πέρα του ότι ανέδειξε το μέγεθος του προβλήματος επέφερε και ανυπολόγιστο κόστος στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που είδαν το εμπόρευμά τους να καταστρέφεται μέσα σε λίγες ώρες και ας είχαν πληρώσει χιλιάρικα για τη «ρήτρα αναπροσαρμογής»!!!

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μαζί τους,
ΑΜΕΣΗ πρόσληψη μόνιμου προσωπικούστη ΔΕΔΔΗΕ ΠΑΡΟΥικανού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συντήρησης του υπάρχοντος δικτύου αλλά και στην εξυπηρέτηση των νέων αιτήσεων λόγω της ραγδαίας ανοικοδόμησης του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos