Λ.Σ Πάρου: Απαντάμε λοιπόν...

12 Ιουλίου 2022 13:35

Η παράταξη της δημοτικής πλειοψηφίας μάλλον γίνεται οπαδός της τακτικής «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα». Το θέμα βέβαια είναι αν η 8ετης πολιτική της δημοτικής αρχής τις δίνει τέτοια δυνατότητα

Απαντάμε λοιπόν:
 Δικαίωμα τους να έχουν τις πολιτικές τους απόψεις. Δεν είναι δικαίωμα τους όμως να κοροϊδεύουν τον παριανό λαό, όταν χαριεντίζονται με κυβερνητικούς παράγοντες αντί να διεκδικούν λύσεις για τα προβλήματα της Πάρου.

 Επειδή θέλουν «να πετούν τη μπάλα στην κερκίδα», ρωτάμε και πάλι: Ρωτήθηκε ο Γ. Πλακιωτάκης για την ανέλκυση του ΣΑΜΙΝΑ και ποια ήταν η απάντηση του ;

 Σχετικά με τον τουρισμό, ας καταλάβουν ότι γελάνε και οι πέτρες με την προσπάθεια τους να καρπωθούν την αύξηση των αφίξεων στο νησί όταν για λόγους γνωστούς είναι δεδομένη η προσέλευση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών στη χώρα . Επιτέλους ας αφήσουν την καταγραφή των αφίξεων στο λιμεναρχείο και ας ασχοληθούν με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του νησιού μας.
 Σχετικά με τα έργα των αθλητικών εγκαταστάσεων:
• Το κλειστό γυμναστήριο στο «Ζευλάκι» σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Τεχνικής Υπηρεσίας θα χρειαζόταν για την ολοκλήρωση του 1.200.000 ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση το 1.000.000 ευρώ (από ΚΔΕΠΑΠ 400.000 και από τον «Φιλόδημο» 600.000 ) . Ο σημερινός προϋπολογισμός του έργου είναι 3.200.000 περίπου. Ας εξηγήσουν στο παριανό λαό που οφείλεται η διαφορά των 2 εκ. και που θα βρεθεί η χρηματοδότηση με δεδομένη τη δέσμευση του Στ. Πέτσα για 1 εκ.μόνο επιπλέον.
• Να τονίσουμε ακόμα ότι από το 2016 δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια για τη δημιουργία οδικού άξονα προς το Ζευλάκι (Περιφερειακός Λιβαδιών).
• Μετά από συζητήσεις δέκα ετών, αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, συγκρότηση σχετικής επιτροπής και δεσμεύσεις του Μ. Κωβαίου για Αθλητικό Κέντρο στη Νάουσα, φτάνουμε σήμερα να πανηγυρίζει την κατάθεση ενός τεχνικού δελτίου για γήπεδο ποδοσφαίρου και όχι για αθλητικό κέντρο.
Ας απολογηθεί στην αθλούμενη νεολαία της Νάουσας και στους φορείς της, σε όλους τους αθλούμενους του νησιού μας γιατί ψαλίδισε τις προσδοκίες και τα όνειρα τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos