Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

05 Αυγούστου 2022 17:11

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 09-08-2022 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Τρίτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Ρούσσος Βατίστας, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση καταβολής επιχορήγησης ΣΑΤΑ στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Μαλινδρέτος Χαράλαμπος, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.
ΘΕΜΑ 3ο: Καθιέρωση ωραρίου εργασίας για το προσωπικό καθαριότητας σχολικών μονάδων Δήμου Πάρου, κατά το διδακτικό έτος 2022-2023 και εφεξής.
Εισηγητής: Σάμιος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος
ΘΕΜΑ 4ο: Οριστική οριοθέτηση / διευθέτηση υδατορέματος στη θέση «Αλυκή» Κοινότητας Αγκαιριάς Δήμου Πάρου σε ακίνητο φερόμενης ιδιοκτησίας Θωμά Ραγκούση.
Εισηγητής: Σάμιος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός μελών της αντιπροσωπείας του Δήμου Πάρου στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές».
Εισηγητής: Κωβαίος Μάρκος, Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 6ο: Αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου στην Επιτροπή Παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων.
Εισηγητής: Κωβαίος Μάρκος, Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 7ο: Αίτημα της εταιρείας Swatch για ολιγόωρη παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου στο Δήμο Πάρου.
Εισηγητής: Μαλαματένιος Εμμανουήλ, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 8ο: Αίτημα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Τεχνηντάρι» για συνδιοργάνωση με το Δήμο Πάρου μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τίτλο «3ο Μουσικοχορευτικό Σταυροδρόμι» την 17/09/2022 στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.
Εισηγητής: Μαλαματένιος Εμμανουήλ, Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση η μη διοργάνωσης από το Δήμο Πάρου, εκδήλωσης πανσελήνου, στον αύλειο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Πάρου, την 12/8/2022.
Εισηγητής: Κωβαίος Μάρκος, Δήμαρχος Πάρου.
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ή μη διοργάνωσης 3ημερου ΕλληνοΓαλλικής Γιορτής και Φιλίας το διάστημα 9-11 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πάρο.
Εισηγητής: Κωβαίος Μάρκος, Δήμαρχος Πάρου.
ΘΕΜΑ 11ο: Αίτημα για παραχώρηση αιγίδας του Δήμου Πάρου για τη διεξαγωγή διαδικτυακού διαγωνισμού με τίτλο «Τοπολατρεία μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου» από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας.
Εισηγητής: Μαλαματένιος Εμμανουήλ, Αντιδήμαρχος.

 

Η Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Δαφερέρα - Κάλλους Χριστίνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos