Πάρος: Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π

07 Σεπτεμβρίου 2022 15:00

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε τακτικήσυνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 14η Σεπτεμβρίου2022 ημέραΤετάρτη και ώρα 12:00΄στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο:Ορισμός Επιτροπής Παραλαβής – Παράδοσης δημόσιας μειοδοτικής και φανερής δημοπρασίας για την εξεύρεση ακινήτου για τη μεταστέγαση του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

Θέμα 2ο:Έγκριση διακήρυξηςδημόσιας μειοδοτικής και φανερής δημοπρασίας για την εξεύρεση ακινήτου για τη μεταστέγαση του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

Θέμα 3ο: Έγκριση Πινάκων κατάταξης βρεφών και νηπίων στον Βρεφονηπιακό σταθμό Παροικίας «Τα Μελισσάκια» και στον Παιδικό σταθμό Αρχιλόχου «Τα Δελφινάκια».

Θέμα 4ο: Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης της υπ. αρ. 3417/29-08-2022 (ΑΔΑ: 9Κ73ΟΡΔΩ-3ΒΠ) Προκήρυξης της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ.

Θέμα 5ο: Έγκριση Πρόσληψης Προσωπικού ΙΔΟΧ για την κάλυψη των αναγκών του Βρεφονηπιακού σταθμού Παροικίας «Τα Μελισσάκια» και του Παιδικού σταθμού Αρχιλόχου «Τα Δελφινάκια».

Θέμα 6ο: Έγκριση δαπάνης για απόδοση Πνευματικών Δικαιωμάτων των θερινών μουσικών εκδηλώσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Θέμα 7ο: Αίτημα δωρεάν παραχώρησης του Δημοτικού Χώρου Τεχνών «Παλαιά Αγορά Παροικίας».

Θέμα 8ο: Θέματα που αφορούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου «Γιάννης Γκίκας».

Θέμα 9ο: Αίτηση φιλοξενίας στο Σπίτι Λογοτεχνίας.

Θέμα 10ο: Έγκριση Πρωτοκόλλων Παροχής Υπηρεσιών.

Θέμα 11ο: Δέσμευση των υποχρεωτικών δαπανών από κωδικούς του Προϋπολογισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. έτους 2022 κατόπιν της Β’ Αναμόρφωσής του.

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

 

Δημήτριος Αντιπαριώτης

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos