Πάρος: Πρωτοβουλίες του Δημάρχου κ. Μ. Κωβαίου αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού

16 Σεπτεμβρίου 2022 15:56

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, προτίθεται στο αμέσως προσεχές διάστημα να θέσει στην τοπική ατζέντα αλλά και στους υψηλά ιστάμενους αρμοδίους της κεντρικής πολιτικής σκηνής, το ζήτημα του μοντέλου της τουριστικής ανάπτυξης που επιβάλλεται να ακολουθήσει η Πάρος αλλά και τα άλλα νησιά του Αιγαίου γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Πάρου εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το νησί ισχυροποίησε τη θέση του στον τουριστικό χάρτη του Αιγαίου τα τελευταία χρόνια μέσα στα οποία ο τουρισμός απέβη οικονομικά αποδοτικός.

Ωστόσο προσθέτει, ότι από εδώ και στο εξής, όλοι εμείς οι Παριανοί θα πρέπει να καθορίσουμε τι είδους τουρισμού θέλουμε καθώς έχουμε χρέος να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές ένα υγιές φυσικό περιβάλλον, τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, τον ανθρώπινο χαρακτήρα του τοπικού πολιτισμού μας, προστατεύοντας πάνω από όλα την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού.

Μπορούμε να συνδυάσουμε τον τουρισμό με τον σεβασμό προς το νησί, σημειώνει ο Δήμαρχος, κάτι που απαιτεί βεβαίως πολύ μεγάλο αγώνα και συστράτευση όλων στον κοινό σκοπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και από ότι φαίνεται βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos