Συμμετοχή Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2022”

18 Οκτωβρίου 2022 14:32

 Ο Δήμος Πάρου πήρε μέρος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2022”, η οποία έλαβε χώρα στην πόλη Ρίμινι της Ιταλίας κατά το διάστημα 12-14 Οκτωβρίου 2022.

Η Πάρος συμμετείχε στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού(ΕΟΤ) μαζί με άλλους 16 προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Κάρπαθος, κ.α.. Το standτης Πάρουόπως και το υπόλοιπο περίπτερο του ΕΟΤ βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του εκθεσιακού χώρου και σημείωσε μεγάλη επισκεψιμότητααπό δημοσιογράφους, επιχειρηματίες του τουρισμού και απλούς επισκέπτες.

Η “TTG TRAVEL EXPERIENCE”είναι η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται στην Ιταλία.
Φέτος, συμμετείχαν 2.200 εκθέτεςκαι 1000 ξένοιbuyersαπότηνευρωπαϊκήκαιτηδιεθνή τουριστική αγορά. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 επαγγελματικές συναντήσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους για την προβολή και προώθηση της Πάρου ως προορισμός εναλλακτικού, περιπατητικού και θαλάσσιου τουρισμού, εστιάζοντας στην πολιτιστική κληρονομιά, στην ιστορία και στην απαράμιλλη φυσική ομορφιά καθώς και στην παριανή φιλοξενία.

Επίσης, η Πάρος εντάχθηκε στο έργο “F.A.M.E(FoodArtMovementEnergy)ROAD” του ΕυρωπαϊκούΠρογράμματοςΔιασυνοριακής Συνεργασίας InterregΕλλάδα-Ιταλία 2021-2027.

Η Πάρος είναι ένας προορισμός που αγαπούν ιδιαίτερα οι Ιταλοί επισκέπτες και το αποδεικνύουν εμπράκτως ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου κ. Μικές Λεοντής και η κ. Αλεξάνδρα Γαβαλά-Λεοντή, μέλος της Επιτροπής τουρισμού και Ανάπτυξης.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos