Πάρος – Δημοτικές Εκλογές 2023: – Ανακάτεμα της «τράπουλας» στο τοπικό πολιτικό σκηνικό; - «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες

27 Οκτωβρίου 2022 20:52

«Κλείδωσαν» για τις 8 και 15 Οκτωβρίου, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Ένας περίπου χρόνος απομένει μέχρι τότε. Διάστημα ικανό για συζητήσεις, ζυμώσεις και επαφές, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι θέσεις και οι ιδέες των τριών μέχρι στιγμής υποψήφιων δημοτικών συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την ψήφο του παριανού λαού στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Με ποια πρόσωπα άραγε θα συγκροτηθούν τα τρία ψηφοδέλτια που μέλλεται να καταρτιστούν; Με ποια «υλικά» θα προωθηθεί δηλαδή το καινούργιο, αυτό που πράγματι ο τόπος χρειάζεται στην κρισιμότατη επόμενη 5ετία των ραγδαίων εξελίξεων και αλλαγών για τη βιωσιμότητα και την μελλοντική πορεία της Πάρου;

Μια βιωσιμότητα και μια πορεία που αναμφίβολα θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών του τόπου.

Αναμένουμε και αναρωτιόμαστε: Μήπως θα έχουμε για άλλη μια φορά ένα ανακάτεμα της «τράπουλας» στο τοπικό πολιτικό «παιχνίδι» με τα «χαρτιά» να παραμένουν ίδια - αν και σε διαφορετικές πιθανώς θέσεις - ενώ το «παιχνίδι» θα συνεχίσει να παίζεται με τους ίδιους και απαράλλακτους «παίκτες»;
Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις, «μιλούν» για «παρτίδα» που πιάνει το νήμα της από το παρελθόν και θα συνεχίσει να παίζεται τουλάχιστον μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.
Και ποιος ξέρει άραγε για πόσο ακόμα στο μέλλον;  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos