Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

11 Νοεμβρίου 2022 12:02

Καλείσθε την 15η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση του σταδίου 1 (μελέτη οδοποιίας) της μελέτης :Μελέτη εφαρμογής του κόμβου διασταύρωσης με την ονομασία «πρώην Γκίκα».

Θέμα 2ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου απόρριψης παρεχομένων υπηρεσιών (αφορά το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, υπ’ αρ. 123/08-09-2022 νόμιμο φορολογικό παραστατικό).

Θέμα 3ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου απόρριψης παρεχομένων υπηρεσιών(αφορά το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, υπ’ αρ. 128/10-10-2022 νόμιμο φορολογικό παραστατικό).

Θέμα 4ο Άσκηση ή μη ανακοπής της με αρ. 8/2022 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Πάρου σε αίτηση του Ρεμούνδου Νικολάου του Άγγελου.

Θέμα 5ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου στην περιοχή Μύλος-Λιμάνι Παροικιάς της Κοινότητας Πάρου του Δήμου Πάρου.

 Θέμα 6ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου στην περιοχή πλησίον της Αγίας Μαρίνας στα Μάρμαρα της Κοινότητας Αρχιλόχου του Δήμου Πάρου.

 Θέμα 7ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκποίηση δημοτικών ακινήτων στην περιοχή «Μύλοι» της Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 8ο Λήψη απόφασης για έγκριση ετήσιων συνδρομών και επικαιροποίησης αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις περίπτ.ε παρ.1 άρθρο 58 Ν.3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου 203 του Ν.4555/18 και τροποποιήθηκε με την παρ.1 του άρθρου 14 του Ν.4625/19

Θέμα 9ο Αποδοχή χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για τη δράση «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ».

Θέμα 10ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Οκτωβρίου 2022 στην «ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» με δ.τ. AMAJ AE για την εργασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών – ασπρίσματα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών – μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022 - 2023», ΟΜΑΔΑ Α΄: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών Δήμου Πάρου ετών 2022-2023», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 154011).

Θέμα 11ο Σύσταση επιτροπής διερεύνησης τιμών σε σχέση με το υπ’ αρ.πρ.3504/16-03-2022 αίτημα του Δήμου Πάρου για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Άργος».

Θέμα 12ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης για την προσωρινή αποθήκευση των ζωικών υποπροϊόντων του δημοτικού σφαγείου Πάρου».

 Θέμα 13ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια σχιστόλιθων για συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων Δήμου Πάρου»

 Θέμα 14ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια γάλακτος προσωπικού Δήμου Πάρου»

 Θέμα 15ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικού οδικού δικτύου Πάρου».

Θέμα 16ο Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εγγυημένης λειτουργίας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου του Δήμου Πάρου (Ομάδα Β΄ - Προμήθεια ενός (1) καινούργιου μικρού ελαστικοφόρου φορτωτή πλάγιας ολίσθησης με προσαρτήματα)», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 105550)».

Θέμα 17ο Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Τροποποίηση πρότυπων περιβαλλοντικών δεσμεύσεων πράσινων σημείων της Νάουσας και της Παροικιάς»

Θέμα 18ο Λήψη απόφασης για την κατανομή των δαπανών που αφορούν το «LIFE IP».

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos