Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

25 Νοεμβρίου 2022 14:54

Καλείσθε την 29η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας προσωπικού Δήμου Πάρου».

Θέμα 3ο Έγκριση 2ου Τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του έργου «Επισκευές-Συντηρήσεις Σχολικών Κτιρίων (2020).

Θέμα 4ο Αποδοχή χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και της επιχορήγησης «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θέμα 5ο Έγκριση 3ου πρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της Τεχνικής Υπηρεσίας «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Πάρου».

Θέμα 6ο Υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον άξονα προτεραιότητας «Ανάπτυξης μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» , ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Θέμα 7ο Έγκριση 3ης τροποποίησης της με αρ. πρωτ. 108310/1931/18-12-2022 (ΑΔΑ: ΨΘΟΗ7ΛΞ-ΣΝΔ) προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου για την υλοποίηση της πράξης: «Προμήθεια εξοπλισμού Δημοτικού Σφαγείου Πάρου».

Θέμα 8ο Τροποποίηση και παράταση της σύμβασης προμήθειας με τίτλο: «Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου»

Θέμα 9ο Πέμπτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 Δήμου Πάρου.

Θέμα 10ο ΄Εγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Νοεμβρίου 2022 στον «ΑΣΩΝΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ» για την εργασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων–καθαρισμό δασών–αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης (αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου και μονοπατιών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022-2023», ΟΜΑΔΑ Α΄ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΕΤΩΝ 2022-2023» (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 157044)

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos