Δήμος Πάρου: Σύσταση Ομάδας Εργασίας

13 Φεβρουαρίου 2023 15:23

Σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πάρου, συνάντηση του Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου με επαγγελματίες του νησιού στον χώρο της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων.

Έγινε ένας γόνιμος διάλογος και συζητήθηκε διεξοδικά, τόσο η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων που έχει βάλει την Πάρο ψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, όσο και οι προκλήσεις των επόμενων χρόνων για να έχουμε στην Πάρο ένα βιώσιμο μοντέλο Ανάπτυξης με όρια και κανόνες.

Τέθηκαν προς συζήτηση σημαντικά ζητήματα, όπως αυτό της φέρουσας ικανότητας του νησιού. Το θέμα, της ανάπτυξης του αγροτουριστικού τομέα, της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου με ταυτόχρονη ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Πολιτικές και δράσεις που θα σέβονται το περιβάλλον και τον πολιτισμό μας και θα μας βοηθήσουν να μην χάσουμε την ταυτότητά μας, ως παραδοσιακό κυκλαδονήσι.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση Ομάδας Εργασίας που θα έχει ως σκοπό τη στενότερη συνεργασία όλων των μερών που συμμετείχαν σε αυτή. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί σειρά πρωτοβουλιών και ένας συνολικός οδικός χάρτης ενεργειών για να φτιάξουμε από κοινού μια Πάρο εξωστρεφή και ευημερούσα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους επαγγελματικούς φορείς και συναποφασίστηκε η σύσταση ομάδα εργασίας, η οποία θα αποτελείται από τους εξής: Μάνια Αμπατζή – Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου, ΄Ολγα Μοίρα – Πρόεδρο Συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων Πάρου, Σπύρο Μητρογιάννη – μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος», Πετρόπουλο Δημήτρη – Εκπρόσωπο Τουριστικών Πρακτόρων, Θωμά Παντελαίο-Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου, Γιαννάκο Μουρλά, Γιώργο Παπανικολάου – Επιστημονικά Υπεύθυνο Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos