Πάρος: Εκδήλωση παοουσίασης της υπoψήφιας Βουλευτού Κυκλάδων Μαρίας Χανιώτη

14 Μαρτίου 2023 19:29

Στις 13 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην πολυγωνική αίθουσα του ΓΕ.Λ. Πάρου, η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της υποψηφίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις Κυκλάδες, Μαρίας Χανιώτη.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τη μαζικότητα πολιτών που την παρακολούθησαν ενώ το παρόν έδωσαν ακόμη, ο έπαρχος της Π.Ε. Πάρου, Κώστας Μπιζάς, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 και νυν πρόεδρος της Ένωσης γονέων, Μάνος Σταυριανός, εκπρόσωποι φορέων από την Πάρο και άλλων νησιών των Κυκλάδων.

Στην εκδήλωση στάλθηκαν πολλοί χαιρετισμοί και μεταξύ αυτών ήταν του βουλευτή Β’ Πειραιά και τομεάρχη διαφάνειας, Γ. Ραγκούση, του πρ. βουλευτή Κυκλάδων, Ν. Μανιού, του μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Καίτης Γιαννακά, του πρ. βουλευτή Κυκλάδων, Ν. Λεβογιάννη και του πρ. πρώην πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου Σύρου, Σπ. Λάβδα.

xanioti 24

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη και συνεχίστηκε με την συντονίστρια της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου Αντιπάρου, Μ. Παναγάκη ενώ η παρουσίαση έγινε από την πρόεδρο της κοινότητας Πάρου, Μ. Αργουδέλη. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε το μέλος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου κα Φ. Γρηγοράσκου,

Η ομιλία της Μ. Χανιώτη, διακόπηκε πολλές φορές από τα χειροκροτήματα, όπου μεταξύ άλλων είπε:

«- Είναι γεγονός ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για τη χώρα μας μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να χαθούν τόσο άδικα τόσοι άνθρωποι, κυρίως νέοι. Εύχομαι κι ελπίζω η απαίτηση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδώσει ευθύνες όπου ανήκουν.

- Αποφάσισα να συμμετέχω σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία και να διεκδικήσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, νιώθοντας την επιτακτική ανάγκη για την απαλλαγή από μια κυβέρνηση ανάλγητη, από μια κυβέρνηση που σε όλα τα επίπεδα ενεργεί υπέρ των λίγων και ισχυρών.

- Εδώ στα νησιά μας που θεωρούνταν πλούσια και επαρκώς αναπτυγμένα -όποτε δεν υπήρχε πρόβλεψη τότε για μεγάλα έργα- η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την πίεση του αείμνηστου Ν. Σαντορινού, του τότε υπουργού Γ. Ραγκούση και άλλων, δημιούργησε ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων που ως στόχο είχε να αμβλύνει τις διαφορές με την ηπειρωτική χώρα για να προχωρήσουν κυρίως έργα ύδρευσης και αποχέτευσης και λιμενικές υποδομές και μάλιστα χωρίς ενδιαμέσους και μίζες. Πολλά από αυτά είδαμε και εδώ στο νησί μας με τη συμβολή της Περιφέρειας και του δήμου και με μέσω των προγραμμάτων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

- Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε τν μόνιμη 13η σύνταξη, που η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να την διατηρήσει και ενισχύσει, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά (ελεημοσύνη το χαρακτήριζε), την κατήργησε

- Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Α. Τσίπρα, την Πολιτική Γραμματεία και τα αρμόδια όργανα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Και βέβαια να ευχαριστήσω τους πάνω από 250 συντρόφους και συντρόφισσες από όλα σχεδόν τα νησιά μας για την τιμή που μου έκαναν, να με συμπεριλάβουν στις προτάσεις τους για το ψηφοδέλτιο.

- Σας ζητώ, να μην αφήσετε την οργή και την απογοήτευση να σας αποδυναμώσει. Μην επιτρέψετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς χωρίς εσάς. Να στηρίξετε την Εθνική προσπάθεια για να επιστρέψει η ελπίδα και το χαμόγελο».

 Τέλος, μετά την ομιλία έγιναν τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για στήριξη στον αγώνα της κ. Χανιώτη, ενώ ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους συγκεντρωμένους προς την υποψήφια βουλευτή Κυκλάδων.

Μαρία Χανιώτη
Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κυκλάδων

xanioti 25

xanioti 26

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos