«Συνάντηση με το Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου»

29 Μαρτίου 2023 01:56

Τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής Κώστα Μπιζά καθώς και μελών του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου.

Οι εκπρόσωποι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου παρέδωσαν υπόμνημα στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κ. Μπιζά γύρω από τα εργασιακά θέματα καθώς και για άλλα ζητήματα που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και των υπηρεσιών στο νησί και τα οποία συζήτησαν κατά τη διάρκεια τη συνάντησής τους –όπως καθαριότητα, οδικό δίκτυο, κυκλοφοριακό, υπογειοποίηση Δ.Ε.Η. στους οικισμούς, παραεμπόριο, νέο αεροδρόμιο, εμπορικό λιμάνι, ανεμογεννήτριες, διακομιδές ασθενών, αξιοποίηση παλαιού αεροδρομίου κ.α..

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» Κώστας Μπιζάς δεσμεύτηκε ότι εφόσον επιλεγούν από τον παριανό λαό στις επερχόμενες εκλογές, θα ασκήσουν ως Δημοτική αρχή ορθή διοίκηση που θα έχει ως στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας καθώς και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών. Επίσης θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης των θεμάτων που τέθηκαν από τον Εμπορικοεπαγγελματικό Σύλλογο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos