Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

05 Μαϊος 2023 12:47

Καλείσθε την 9η Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για δικαστικό συμβιβασμό επί της από 10-4-2023 και με αριθμό κατάθεσης 9/2023 αγωγής της δικηγορικής εταιρείας «Φίλιππος Σπυρόπουλος» κατά Δήμου Πάρου, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Πάρου.

Θέμα 2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για δικαστικό συμβιβασμό επί της από 29-3-2023 και με αριθμό κατάθεσης 352/2023 αγωγής του Εμμανουήλ Πατέλη του Αντωνίου κατά Δήμου Πάρου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου.

Θέμα 3ο Καθορισμός όρων για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Ψηφιακός ξεναγός πολιτιστικών διαδρομών Πάρου με χρήση φορητών συσκευών».

Θέμα 4ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 188873)

 Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, λαμπτήρων, ιστών και φωτιστικών σωμάτων» Τμήμα 2΄ (Ομάδα Β΄), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 183695).

Θέμα 6ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια γάλακτος προσωπικού Δήμου Πάρου», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 183329).

Θέμα 7ο Έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Βελτίωση ποιότητας οδοφωτισμού δημοτικών οδών Αγίας Θεοκτίστης και Νικολάου Στέλλα της Παροικίας Πάρου».

 Θέμα 8ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Απριλίου 2023 στην «Τζουανάκη Ανώνυμη Εταιρεία εμπορίου και υπηρεσιών» με δ.τ. AMAJ AE για την εργασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών – ασπρίσματα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών – μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022 - 2023», Ομάδα Α΄: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών Δήμου Πάρου ετών 2022-2023», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 154011).

 Θέμα 9ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Απριλίου 2023 στον «Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος» για την εργασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων-καθαρισμό δασών-αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης (αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου και μονοπατιών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022-2023», Ομάδα Α΄ «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων ετών 2022-2023» (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 157044).

 

 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos