Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

17 Μαϊος 2023 14:04

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 24η Μαΐου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.

Θέμα 1ο: Θέματα που αφορούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου «Γιάννης Γκίκας».

Θέμα 2ο: Αίτημα χρηματοδότησης του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Διαδρομές στη Μάρπησσα»

Θέμα 3ο: Αίτημα χορηγίας της Ομάδας Slackline Greece για την πραγματοποίηση αθλητικής δράσης σχοινοβασίας στις δύο πόρτες του λιμένα Πάρου.

Θέμα 4ο: Θέματα που αφορούν το Δημοτικό Ωδείο Πάρου

Θέμα 5ο: : Έγκριση θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. μετά τις προτάσεις της Επιτροπής Αξιολόγησης όπως αυτή συστάθηκε με την υπ. αρ. 29/2023 (ΑΔΑ: 6ΟΥΙΟΡΔΩ-ΖΑΔ) απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Θέμα 6ο: Πρόταση πραγματοποίησης συναυλίας με την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά σε συνεργασία με την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος».

Θέμα 7ο: Αναβάθμιση λειτουργικού προγράμματος Η/Υ για την κάλυψη των αναγκών του Λογιστηρίου και του Γρ. Πρωτοκόλλου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Θέμα 8ο: Πρόταση βράβευσης αθλητών του Ν.Ο.Π. και έγκριση δαπάνης για την προμήθεια αναμνηστικών επάθλων και επαίνων.

Θέμα 9ο: Έγκριση δαπάνης για την ηχητική κάλυψη και λοιπών αναγκών του Διεθνή Υπερμαραθωνίου Γύρου Πάρου.

Θέμα 10ο: Έγκριση Πρωτοκόλλων Παροχής Υπηρεσιών.

 

 Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos