Πάρος: Νέα υποψήφια του δημοτικού συνδυασμού «Πάρος – Επιμένουμε στην Πράξη» η κα. Ειρήνη Σαρρή

06 Ιουνίου 2023 22:06

Η οικογένεια του συνδυασμού «Πάρος – Επιμένουμε στην Πράξη» μεγαλώνει και ανανεώνεται. Νέα υποψήφια η κα. Ειρήνη Σαρρή, η οποία σπούδασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Λευκάδας, στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Διοίκησης και Οικονομίας και συνέχισε με σεμινάρια εξειδίκευσης.

Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην Πάρο όπου μαζί με τον αδελφό της ασχολούνται σήμερα με την οικογενειακή τους επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού.

Η ίδια συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της στο αντικείμενο των σπουδών της, την πληροφορική και την ρομποτική ως προς τον εκπαιδευτικό κλάδο καθώς νοιάζεται και αγαπά τα παιδιά και ενδιαφέρεται για τη νέα γενιά του τόπου μας.

Η επιστήμη της είναι πολύτιμη για τη δημοτική παράταξη η οποία πάντα ακολουθεί τις εξελίξεις και έχει στόχο έναν Δήμο σύγχρονο και πρωτοπόρο.

Η Ειρήνη Σαρρή ξεχωρίζει για την έντονη προσωπικότητά της και την καθαρή σκέψη της. Η απόφασή της να ενταχθεί στην δημοτική οικογένεια του συνδυασμού «Πάρος – Επιμένουμε στην Πράξη» θα προσφέρει ουσιαστικά στο νησί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos