Πάρος – Αντίπαρος: Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε στα δύο νησιά

13 Ιουνίου 2023 18:12

Επίσκεψη στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον κ. Β. Κικίλια πρώην Υπουργό Τουρισμού, τον κ. Γ. Βρούτση πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την κα. Δ. Μιχαηλίδου πρώην Υφυπουργό Εργασίας, την κα. Κ. Μονογυιού βουλευτή Κυκλάδων, τον κ. Χ. Ροϊλό Διοικητή 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, τον κ. Ε. Κυριαζόπουλο Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την κα. Δ. Πρίνια πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου, το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Παροικία, τη Νάουσα και την Αντίπαρο συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΕ Νέας Δημοκρατίας Πάρου – Αντιπάρου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να κάνει συναντήσεις με στελέχη και φίλους της Ν.Δ. στα δύο νησιά.

kikilias 102

kikilias 103

kikilias 104

kikilias 105

kikilias 106

kikilias 107

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos