Ο Νικόλας Παντελαίος στην παράταξη του Μάρκου Κωβαίου

23 Ιουνίου 2023 12:53

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος αναφέρεται στο νέο μέλος της παράταξής του

Όταν διοικείς ένα Δήμο -και, ειδικά, έναν νησιωτικό- μοιάζει πολύ σα να οδηγείς καράβι. Είναι πάντα χρήσιμο, λοιπόν, να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα ναυτιλιακά, όπως ο Νίκολας Παντελαίος.

Ακολουθώντας τη διαδρομή του παππού του, ο Νικόλας είναι ένας νέος με όνειρα και αγωνιστική διάθεση για την Πάρο. Ως καπετάνιος ποντοπόρων πλοίων έχει ειδικές ικανότητες και ξέρει, σίγουρα, να αποφεύγει τις φουρτούνες!

Στις κουβέντες που συχνά-πυκνά κάνουμε οι δυο μας, μου έχει αναλύσει το όνειρο του για την Πάρο: την επίτευξη της πλήρους δημόσιας νοσοκομειακής κάλυψης, κάτι που αποτελεί στόχο και της Δημοτικής μας Αρχής. Αλλά και οι υπόλοιπες προτεραιότητες του Νικόλα (καθαριότητα, ασφάλεια, επέκταση της τουριστικής περιόδου, διατήρηση του χαρακτήρα του νησιού) συμβαδίζουν με τις θέσεις μας!

Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας οικογένεια ένα τέκνο της Πάρου, έναν άνθρωπο πραγματικά έτοιμο να προσφέρει ουσιαστικά και πολύπλευρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos