Ξενόφερτα και επαίσχυντα ήθη και έθη στην πολιτική ζωή της Πάρου

04 Ιουλίου 2023 16:49

Κάποιοι στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αγκιστρωθούν στην εξουσία έχουν επιδοθεί σε εκστρατεία κατασυκοφάντησης υποψηφίων και υποστηρικτών του Συνδυασμού μας.

Η πρακτική με τα troll του διαδικτύου και γενικότερα με συκοφαντικές αναρτήσεις δεν τους είναι άγνωστη, άλλωστε την έχουν χρησιμοποιήσει κατά κόρον στο παρελθόν με κουκούλα ή χωρίς κουκούλα.

Ευτυχώς η Πάρος είναι μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε.

Αποτελούν όμως όνειδος και κίνδυνο μεγάλο για την τοπική μας κοινωνία, με την εισαγωγή ξενόφερτων και επαίσχυντων ηθών και πρακτικών.

Σε αυτήν τους την προσπάθεια επενδύουν σε ότι πιο ζοφερό και ποταπό μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα στους ανθρώπους, τον ιδεολογικό φανατισμό, την κομματική εμπάθεια, τον τοπικισμό, τον ρατσισμό, την ανθρωποφαγία.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτή την συμπεριφορά και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να τους παραδώσουμε στην κρίση των συμπολιτών μας, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι εκ διαμέτρου αντίθετης ηθικής. Πλέον αποκαλύπτονται μεγαλοπρεπώς και σε όλο τους το βάθος.

Εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές, περισσότερο αποφασισμένοι και συσπειρωμένοι χάρη και στην δική τους βοήθεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos