Δημοτικές Εκλογές: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα πολύ πριν ανοίξουν οι κάλπες – Κοντά σας στον παλμό των εξελίξεων!

04 Σεπτεμβρίου 2023 14:08

H ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, από ιδρύσεώς της το έτος 2009, ήταν κοντά σας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, μεταφέροντας τον παλμό των εξελίξεων και των αποτελεσμάτων κάθε εκλογικής διαδικασίας.

Με αξιόπιστες δημοσκοπήσεις και έγκυρα exitpolls ενημέρωνε τους αναγνώστες – επισκέπτες της, εγκαίρως και αντικειμενικά για τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης πολύ πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Μάλιστα, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2019, το psts.gr δημοσίευσε πρώτο τα ακριβή αποτελέσματα, όταν με επιτυχία για πρώτη φορά στο νησί διεξήχθη exit poll to οποίo προέβλεψε με ακρίβεια τα ποσοστά που έλαβαν οι δημοτικοί συνδυασμοί ανακοινώνοντας πρώτο τη νικητήρια παράταξη πολύ πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων.

Και στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, το psts.gr θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και θα σας μεταφέρει τον παλμό τους όπως πάντα με αξιοπιστία και αμεσότητα, για να γνωρίζετε πρώτοι, πριν την ημέρα της διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών, τα αποτελέσματα και τα ποσοστά που θα λάβει ο κάθε συνδυασμός στην Πάρο.

Μείνετε στο psts.gr για να ενημερώνεστε πάντοτε αμερόληπτα και εγκαίρως.
Ο μήνας της προεκλογικής περιόδου ξεκινά και όλοι εμείς στο psts.gr, εργαζόμαστε ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα σχετικά με τις εκλογές αλλά και να γνωρίζετε πρώτοι την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου με ακρίβεια και αξιοπιστία!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos