Πάρος: Διαγραφή δημοτικού συμβούλου - Διατηρούν θεσμικές θέσεις ενώ θα κατέλθουν ως υποψήφιοι με άλλο δημοτικό συνδυασμό! (Βίντεο)

07 Σεπτεμβρίου 2023 16:45

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου της 6ης Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας κ. Κώστας Ροκονίδας, ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ. Άγγελου Άγουρου από την παράταξη.

Η ενέργεια αυτή εκ μέρους του κ. Ροκονίδα, αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου σε αυτό που συμβαίνει τελευταία στο τοπικό προεκλογικό σκηνικό του νησιού. Και αυτό γιατί ό,τι συμβαίνει κατά συρροή, μπορεί μεν να χαρακτηριστεί παραδοξότητα, ωστόσο ενέχει αναντίρρητα και ορατές ηθικές διαστάσεις.

Δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, και μάλιστα αρκετοί, μιλώντας για 5 – 6 περιπτώσεις, διατηρούν τις θεσμικές τους θέσεις τις οποίες κατέλαβαν εκλεγόμενοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με ένα συγκεκριμένο δημοτικό συνδυασμό, και ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει να κατέλθουν στις προσεχείς εκλογές με άλλο συνδυασμό, αρνούνται να παραιτηθούν!

Σε… δύο βάρκες λοιπόν πατούν ουκ ολίγοι σύμβουλοι απροκάλυπτα, με τους πολίτες του νησιού να μένουν άφωνοι από την πρακτική τους που έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας λίγο πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=uX5cLlk6c8g}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos