Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη: 'Μπροστά με Ποιότητα και Σιγουριά"

09 Σεπτεμβρίου 2023 18:48

Το νησί μας, βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Τα προηγούμενα χρόνια όλοι μαζί πετύχαμε ένα μεγάλο βήμα. Βάλαμε την Πάρο στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και αλλάξαμε την προοπτική της. Προφανώς, δεν έγιναν όλα και δεν έγιναν όλα τέλεια. Ο συνολικός απολογισμός, όμως, του έργου της Δημοτικής Αρχής, είναι ιδιαιτέρως θετικός.

Η επόμενη πενταετία, είναι καθοριστική. Γιατί πρέπει να προστατέψουμε το νησί μας και το τουριστικό μας προϊόν από μια ανεξέλεγκτη ανάπτυξη.
Το μέλλον του τόπου μας είναι μια ανάπτυξη που θα σέβεται τις αξίες μας, την ποιότητα ζωής μας και το περιβάλλον. Και μπορούμε να το πετύχουμε. Με σχέδιο και προσήλωση η Πάρος μπορεί να κάνει τα επόμενα χρόνια το μεγάλο άλμα. Να θέσει τα πρότυπα για μια βιώσιμη ανάπτυξη σε όλο το Αιγαίο.

Στις Δημοτικές εκλογές, αυτό που θα κριθεί είναι αν το νησί μας θα προχωρήσει μπροστά, με το Μάρκο Κωβαίο, ή αν θα μπει σε δρόμους ανασφάλειας, αβεβαιότητας, και οπισθοδρόμησης.
Αν η Πάρος θα έχει στιβαρή και αποτελεσματική Δημοτική Αρχή, με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην Πράξη», ή αν θα γυρίσει πίσω, με συνδυασμούς που βασίζονται σε ξεπερασμένες αντιλήψεις, ή με ετερόκλητες συμπράξεις, με διαφορετικές και συχνά εντελώς αντίθετες απόψεις, που οδηγούν σε αδυναμία διοίκησης και χάος και στόχο έχουν μόνο και μόνο την εξυπηρέτηση της προσωπικής ατζέντας του επικεφαλής του συνδυασμού και εκείνων που κινούν να νήματα πίσω από αυτόν
.
Στις 8 Οκτωβρίου, με την ψήφο μας στο Μάρκο Κωβαίο, διασφαλίζουμε ότι η Πάρος θα ανταποκριθεί δημιουργικά στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Ότι ο Δήμος θα προχωρήσει μπροστά με ποιότητα και σιγουριά.

koveos logo big

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos