Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Πετρόπουλου με τον 'Επαρχο Πάρου - Αντιπάρου και υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μπιζά

19 Σεπτεμβρίου 2023 17:46

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου με τον Έπαρχο Πάρου - Αντιπάρου και υποψήφιο Δήμαρχο Πάρου Κωνσταντίνο Μπιζά είχε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Πετρόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και διήρκεσε περίπου μια ώρα, έγινε ενημέρωση από τον κ. Μπιζά για θέματα που άπτονται της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα αυτά που αφορούν τα νησιά Πάρος και Αντίπαρος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πιο σημαντικά θέματα:

- Ενημέρωση για τη σύμβαση της τριετούς συντήρησης του οδικού δικτύου Πάρου

- Ενημέρωση για τις προγραμματικές συμβάσεις που είναι σε εξέλιξη όπως σφαγείο, γήπεδο Μάρπησσας, Κάστρο Αντιπάρου, Δεσποτικό

- Ενημέρωση για τα έργα ΕΣΠΑ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, που έχουν υλοποιηθεί αλλά και υλοποιούνται όπως:

1. Αγωγός ύδρευσης από Κώστο προς Παροικιά

2. Βρεφονηπιακός Σταθμός Μαρμάρων

3. Διαχείριση στερεών αποβλήτων Αντιπάρου

4. Ύδρευση οικισμού Αγίου Γεωργίου Αντιπάρου

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Πετρόπουλος μετά τη συνάντηση με τον κ. Μπιζά τόνισε:

«Μετά τη σημερινή ενημέρωση που είχα από τον κ. Μπιζά, μέσα σε κλίμα πολύ καλής συνεργασίας, τα έργα που είναι σε φάση υλοποίησης δεσμεύομαι, αν εκλεγώ, ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα διεκδικήσω με όλες μου τις δυνάμεις την υλοποίησή τους, όπως και τη δρομολόγηση και άλλων έργων που είναι σημαντικά για τα νησιά μας, την Πάρο και την Αντίπαρο».

petropoulos 102

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos