Πάρος, Αντίπαρος – Δημοτικές Εκλογές: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων σε σταυρούς στα δύο νησιά!

13 Οκτωβρίου 2023 17:18

Αρκετοί ενεργοί πολίτες της Πάρου θέλησαν να συμμετάσχουν στα κοινά και έθεσαν υποψηφιότητα για να εκλεγούν ως σύμβουλοι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Κάποιοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν ικανό αριθμό σταυρών και να εκλεγούν ως δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοι.

Τρεις όμως ήταν εκείνοι που ήρθαν πρώτοι σε αριθμό σταυρών στις παρατάξεις τους και έγιναν οι πρώτοι των πρώτων σε σταυροδοσία, εξασφαλίζοντας την άνετη εκλογή τους.

Πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα Κ. Μπιζά, ήρθε ο Μαούνης Χριστόδουλος του Αντωνίου με 596 σταυρούς.

Πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» με επικεφαλής τον απερχόμενο Δήμαρχο Μ. Κωβαίο, ήρθε η Σαρρή – Παπακυρίλλου Θεοδώρα (Δώρα) του Βασιλείου με 511 σταυρούς.

Πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» με επικεφαλής τον Κ. Ροκονίδα, ήρθε ο Μαρινόπουλος Αθανάσιος του Ανδρέα με 357 σταυρούς.

Στο νησί της Αντιπάρου τώρα, πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αναγέννηση Αντιπάρου» με εκλεγέντα Δήμαρχο τον κ. Αναστάσιο Φαρούπο, ήρθε ο Παλαιολόγος Δαμιανός του Αλεξάνδρου με 243 σταυρούς.

Πάρος: Αυτό είναι το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου – Όλα τα πρόσωπα που το απαρτίζουν

stavroi protoi

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos