Πάρος: Με κοτσάκια, κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, καλωσόρισαν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο παριανοί οργανοπαίκτες! (Βίντεο)

08 Ιανουαρίου 2024 13:37

Σπουδαία μέρα η 7η Ιανουαρίου για το Δήμο της Πάρου, καθώς πραγματοποιήθηκε εν απαρτία, η πρώτη παρουσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και η εκλογή Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής.

Πριν όμως τη διαδικασία ψηφοφορίας, και μετά το θερμό καλωσόρισμα που απηύθυναν οι κ.κ. Μπιζάς, Κωβαίος και Ροκονίδας στο σώμα και στον κόσμο που παραβρέθηκε, μια έκπληξη ταιριαστή με την παριανή παράδοση τους περίμενε όλους!

Ομάδα παριανών οργανοπαικτών, έκανε τη διαφορά μέσα στην αίθουσα λέγοντας κοτσάκια, παίζοντας και τραγουδώντας κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια!

Ήταν αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες στιγμές ευθυμίας με «άρωμα» νησιώτικης παράδοσης η οποία τελικά συνοδεύει στην Πάρο ακόμη και τις πιο επίσημες θεσμικές εκδηλώσεις «χωρώντας» σε κάθε περίσταση, μιας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού του νησιού!  

{https://www.youtube.com/watch?v=xozoKWZCx8Y}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos