Δήμαρχος Αντιπάρου: «Στα μικρά μέρη δεν χωρά αντιπολίτευση. Όλοι αγαπούμε τον τόπο…» - Οι καινοτομίες που έχει εισαγάγει ο Δήμος (Βίντεο)

07 Απριλίου 2024 19:57

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Αντιπάρου κ. Αναστάσιος Φαρούπος στην εκπομπή «Τα εν Δήμω» του τηλεοπτικού καναλιού ΕRTNEWS.

O κ. Φαρούπος, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές χωρίς αντίπαλο, τόνισε ότι στα μικρά μέρη δεν περισσεύει κανείς και δεν χωρά αντιπολίτευση καθώς όλοι αγαπούν τον τόπο και θέλουν το καλό του, έτσι λοιπόν και ο κοινός συνδυασμός του βρήκε ανταπόκριση.

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου, διανύοντας την τρίτη του θητεία στο Δήμο, σημείωσε επίσης τις σοβαρές καινοτομίες που έχουν εισαχθεί στο μικρό νησί ως προς τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, τη διαχείριση απορριμμάτων, την κυκλική οικονομία και την ανακύκλωση που έχουν αγκαλιαστεί από τους πολίτες, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υπερδόμησης. Τέλος ζήτησε τη συνδρομή της πολιτείας σε ζητήματα στελέχωσης και υπηρεσιών για το καλό του τόπου.

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Δήμαρχος Αντιπάρου σε βίντεο:

{https://youtu.be/oT6Qpj2GDG4}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos