Πάρος: Δείτε τι απάντησε η Δημοτική Αρχή για το πρόβλημα της καθαριότητας στο νησί – Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα η συζήτηση (Βίντεο)

16 Μαϊος 2024 20:19

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαϊου στο δημοτικό κατάστημα, η συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024. Σύμφωνα με τη διαδικασία, τέθηκαν ερωτήματα από μέλη της παράταξης της πλειοψηφίας και των παρατάξεων της μειοψηφίας προς τη Δημοτική Αρχή τα οποία και απαντήθηκαν.

Σε ερώτημα του δημοτικού συμβούλου της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» κ. Α. Σάμιου, σχετικά με το έντονο πρόβλημα της καθαριότητας του νησιού το Πάσχα και τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπισή του ενόψει της τουριστικής περιόδου, απάντησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χρ. Μαούνης.

Μέσα σε ιδιαιτέρως φορτισμένη ατμόσφαιρα και αντεγκλήσεις που προκλήθηκαν για το εν λόγω θέμα, ακούστε την απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας:

{https://youtu.be/2MXNm_shxnE}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos