Πάρος: «Έρχονται» αυστηρά πρόστιμα για την παράνομη απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων (Βίντεο)

18 Μαϊος 2024 19:52

Σε ένα φλέγον ζήτημα που ταλανίζει την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου αλλά και την κοινωνία του νησιού, αναφέρθηκε σε ερώτημά του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ε. Παυλάκης στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαϊου

Αυτό είναι το ζήτημα της απόρριψης και διαχείρισης των ογκωδών απορριμμάτων, τα οποία δυστυχώς πολλαπλασιάζονται κατά την τουριστική περίοδο και συνήθως απορρίπτονται σε λάθος σημεία προκαλώντας αισθητική υποβάθμιση και σκουπιδότοπους γύρω από κάδους για κοινά οικιακά απορρίμματα.

Απαντώντας στο ερώτημα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χρ. Μαούνης, τόνισε ότι πρόκειται να επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα σε εκείνους τους πολίτες που δεν τηρούν τον Κανονισμό Καθαριότητας. Αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη προσωπικού καθαριότητας αλλά και στις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από το υπάρχον προσωπικό για τη διατήρηση μιας «ευπρόσωπης» εικόνας.

Τέλος ο κ. Μαούνης, σημείωσε ότι η κατάσταση είναι σαφώς δύσκολο να αντιμετωπιστεί, παρά τον αγώνα της Υπηρεσίας και του προσωπικού. 

{https://youtu.be/oBEwsz0BPmM}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos