Ανακοίνωση Δήμου Πάρου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

20 Μαϊος 2024 12:41

Ο Δήμος Πάρου, εν όψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών καθώς και των αποφοίτων, της Γ΄ τάξης των Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) και Γενικών Λυκείων που αρχίζουν την 30η και 31η Μαΐου 2024

αντίστοιχα, είναι σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τους Διευθυντές των Σχολείων όσο και με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν ανακύψει και για οποιαδήποτε πιθανή ανάγκη υλικοτεχνικής υποστήριξης. Παράλληλα, σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, το Ταχυδρομείο και το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μην παρουσιαστεί, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, κανένα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, στη μεταφορά των γραπτών και στη φύλαξη των εξεταστικών κέντρων, Γενικού Λυκείου Πάρου, Γενικού Λυκείου Νάουσας Πάρου και ΕΠΑ.Λ. Πάρου.

Όλοι μας ως δημότες, οφείλουμε να σεβαστούμε τον αγώνα όλων των υποψηφίων για να επιτύχουν τους στόχους τους και να διασφαλίσουμε ένα ήρεμο και όσο το δυνατόν απαλλαγμένο από ηχορύπανση, θορύβους εξωτερικού περιβάλλοντος, κατά τις ημέρες και ώρες διενέργειας των εξετάσεων. Έτσι καλούμαστε, να μην δημιουργούμε όχληση κοντά στα εξεταστικά κέντρα όπως επίσης, στην περίπτωση που διενεργούνται τεχνικές εργασίες κοντά σε αυτά, να περιοριστούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων, θα διεξαχθούν στις 31 Μαΐου, 04, 06, 12 και 18 Ιουνίου 2024, και της Γ΄ τάξης του ΕΠΑΛ, στις 30 Μαΐου, 01, 03, 05, 11, 13, 14, και 17 Ιουνίου 2024.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos