Πρόσκληση της Δημοτικής επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

06 Ιουνίου 2024 17:55

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,

καλείσθε την 11η Iουνίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στο Πίσω Λιβάδι Μάρπησσας Πάρου»

Θέμα 2ο Ορισμός επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Καθορισμός όρων της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για την στέγαση των υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Καθορισμός όρων της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για χώρο στάθμευσης στην Αλυκή της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς.

Θέμα 5ο Υποβολή 2ου αιτήματος συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα επιχορήγησης της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για την απασχόληση 21.500 ανέργων ηλικίας 55 ετών και άνω, βάσει της υπ’ αρίθμ. 11/2017 δημόσιας πρόσκλησης όπως ισχύει.

Θέμα 6ο Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδαστή Ιδιωτικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΙΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Ε.Π.Ε.»

Θέμα 7ο Έγκριση των πρακτικών Νο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα δημοτικών κτιρίων- καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων οικισμών-Άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών-Μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2024», (Ομάδα Γ΄- Παροχή υπηρεσιών για το άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών Δήμου Πάρου έτους 2024), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 349395).
Θέμα 8ο Έγκριση των πρακτικών Νο Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Η΄- Έλαια και Λίπη), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347637).
Θέμα 9ο Έγκριση των πρακτικών Νο Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Β΄- Είδη Κρεοπωλείου), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347629).
Θέμα 10ο Έγκριση των πρακτικών Νο Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Γ΄- Είδη Οπωροπωλείου), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347630).
Θέμα 11ο Έγκριση των πρακτικών Νο Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Δ΄- Είδη Ιχθυοπωλείου), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347631).
Θέμα 12ο Έγκριση των πρακτικών Νο Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Ε΄- Είδη Παντοπωλείου), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347632).
Θέμα 13ο Έγκριση των πρακτικών Νο Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα ΣΤ΄- Γαλακτοκομικά-Τυροκομικά), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347634).
Θέμα 14ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Θ΄- Είδη Συσκευασίας), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347638).
Θέμα 15ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Α΄- Είδη Αρτοποιείου-Ζαχαροπλαστείου), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347626).
Θέμα 16ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου», (Ομάδα Ζ΄- Είδη Κάβας Αναψυκτικά-Νερό-Ποτά), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 347636).
Θέμα 17ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη λειτουργία Δημοτικών Κοιμητηρίων», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 335260).

Θέμα 18ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τους οικισμούς Παροικιάς και Νάουσας-Παραλιών-Φόρτωση και μεταφορά μπαζών, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων Δήμου Πάρου έτους 2024», (Ομάδα Β΄- Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τις παραλίες Δήμου Πάρου έτους 2024), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 349519).

Θέμα 19ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα δημοτικών κτιρίων- Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων οικισμών-Άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών-Μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2024», (Ομάδα Α΄- Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα δημοτικών κτιρίων Δήμου Πάρου έτους 2024), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 349390).

Θέμα 20ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα δημοτικών κτιρίων- Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων οικισμών-Άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών-Μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2024», (Ομάδα Β΄- Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών Δήμου Πάρου έτους 2024), (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 349394).

Θέμα 21ο Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Αποκατάσταση και συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Πάρου».

Θέμα 22ο Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση και συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Πάρου (2023)».

Θέμα 23ο Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Πάρου (2023)».

Θέμα 24ο Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Δήμου Πάρου (2023)».
Θέμα 25ο Ακύρωση-ανάκληση των υπ’ αρίθμ. 89/2023 (ΑΔΑ: ΨΙΒΙΩΞΓ_7ΘΓ) και 67/2023 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που αφορούν τη δημόσια σύμβαση με τίτλο: «Προμήθεια γάλακτος προσωπικού Δήμου Πάρου», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 183329).

Θέμα 26ο Αποδοχή επιχορήγησης από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» έτους 2023 για την προμήθεια εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τον εμβολιασμό ζώων συντροφιάς και την άμεση περίθαλψή τους σε περίπτωση δηλητηριάσεων, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων».

Θέμα 27ο Εξειδίκευση πιστώσεων προϋπολογισμού 2024.

Θέμα 28ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Α) Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων-Καθαρισμό δασών, αλσυλλίων Δήμου Πάρου για το έτος 2024 & Β) καθαρισμός-Αποψίλωση ρείθρων και χαντακιών οδικού δικτύου για πολιτική προστασία» (Συστημικοί αριθμοί ΕΣΗΔΗΣ: 350855, 350856, 350857, 350858).

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos