Λ.Σ Πάρου: Όταν οι επιχειρηματικοί όμιλοι απαιτούν και η κυβέρνηση εκτελεί

10 Ιουνίου 2024 14:28

Αύριο Τρίτη 11/6 θα διενεργηθεί η ηλεκτρονική δημοπρασία για την ενοικίαση των παραλιών. Σύμφωνα με το άρθρο 10 του σχετικού νόμου η προκήρυξη έπρεπε να έχει αποσταλεί και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του 20 τουλάχιστον ημέρες νωρίτερα, πράγμα που δεν έχει γίνει.

Από την άλλη εκτός από τις γνωστές από το παρελθόν παραλίες, δημοπρατούνται στο Μαρτσέλο δύο ακόμα τμήματα συνολικής έκτασης 750 τετρ.μετρων και ένα τμήμα στο Νταμουλή. Αντιλαμβάνεται κανείς πως θα είναι παραλία στο Μαρτσέλο με ενάμιση περίπου στρέμμα ομπρελοκαθίσματα. Αποδεικνύεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η εκτίμηση μας ότι ο νόμος ήρθε για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα και όχι την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες.

Η δημοτική αρχή σήμερα πρέπει να προσβάλει την διαγωνιστική διαδικασία αφού δεν πληρούνται οι όροι του νόμου και να απαντήσει στον παριανό λαό για την εκτίμηση της, " ας εφαρμοστεί ο νόμος και βλέπουμε..." . Τώρα που είδαμε λοιπόν, αναμένουμε την αντίδραση της. Επίσης ζητάμε να διερευνηθεί αν τα έργα που εκτελούνται στο γνωστό beach bar προβλέπονται από την υπάρχουσα οικοδομική άδεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos