Δήμος Πάρου: Ανακοίνωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου 29 ατόμων, σε Υπηρεσίες Καθαρισμού Σχολικών Μονάδων Κύριο

26 Ιουλίου 2024 19:39

Ο Δήμος Πάρου, βάσει της υπ’ αριθμ. 13434/25-07-2024 (ΑΔΑ: 9ΣΡ8ΩΞΓ-Ω0Ν) Ανακοίνωσης, θα προβεί στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είκοσι εννέα (29) ατόμων (11 πλήρους και 18 μερικής απασχόλησης), για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας.

Η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των ιδιοτήτων και της εμπειρίας των υποψηφίων, τα οποία προβλέπονται αναλυτικά στην εν λόγω ανακοίνωση, υποβάλλονται αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πάρου, Τ.Κ. 84400, Παροικία Πάρου, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων & Διοικητικής Μέριμνας.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από σήμερα 26-07-2024 έως και 08-08-2024. Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής τους και μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2024 – 2025.

Ολόκληρη η ανακοίνωση συνοδευόμενη από το παράρτημα και το έντυπο της αίτησης, έχουν αναρτηθεί, στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου μας καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.dimos.paros.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos