Πρόσκληση της Δημοτικής επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

17 Αυγούστου 2024 18:18

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης

οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,καλείσθε την 21η Αυγούστου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση λογαριασμού εσόδων και εξόδων μηνός Ιουνίου 2024.

Θέμα 2ο Άνοιγμα λογαριασμού όψεως για την ενιαία δημοτική επιτροπή παιδείας του Δήμου Πάρου, καθώς και λογαριασμών για την πάγια προκαταβολή για τις σχολικές μονάδες.

Θέμα 3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης περί επιβολής ή μη διοικητικών κυρώσεων σε επιχειρήσεις του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Λήψη απόφασης για αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εργαζομένων ΙΔΟΧ κατά Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων του προϋπολογισμού 2024 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Λήψη απόφασης για την έκδοση εντολής πληρωμής για διάφορα ποσά και επιστροφή τους ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

Θέμα 7ο Έγκριση επιχορήγησης από το Δήμο Πάρου του Μ.Ε.Ε.Α.Α.Σ. ΑΤΛΑΝΤΙΣ.

Θέμα 8ο Τροποποίηση της με αρ. 187/2024(ΑΔΑ: 9Β9ΙΩΞΓ-33Ω) απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, βάσει της με αρ. 201/2024(ΑΔΑ:6ΨΕ2ΩΞΓ-7ΙΒ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέμα 9ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτων για χώρους στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου, πλησίον του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας και της περιφερειακής οδού (Αγίας Θεοκτίστης).

Θέμα 10ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: Παροχή υπηρεσιών για την προσωρινή αποθήκευση και διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών και στρωμάτων στο Δήμο Πάρου για τα έτη 2024-2025-2026» (συστημικός αριθμός Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: 355157,1).

Θέμα 11ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Ιουλίου 2024 στην «ΝΑΤΙΟΝWIDE CLEANING AND MAINTENANCE EΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. NC&M για την εργασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα δημοτικών κτηρίων – καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών – άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών – μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2024», Ομάδα Α΄: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα δημοτικών κτηρίων Δήμου Πάρου έτους 2024», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 349390).

Θέμα 12ο Λήψη απόφασης για αυτεπάγγελτες εκταφές στα κοιμητήρια του Δήμου Πάρου.

Θέμα 13ο Έγκριση σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικού» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, λόγω αποκλειστικότητας και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών.

Θέμα 14ο Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Βελτίωση ποιότητας οδοφωτισμού δημοτικών οδών Αγίας Θεοκτίστης και Νικολάου Στέλλα της Παροικίας Πάρου».

Θέμα 15ο Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Βελτίωση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης δημοτικών οδών Αγίας Θεοκτίστης και Νικολάου Στέλλα της Παροικίας Πάρου».

Θέμα 16ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙΙ της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση μετά από άγονο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τους οικισμούς Παροικιάς και Νάουσας-Παραλιών-Φόρτωση και μεταφορά μπαζών, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων Δήμου Πάρου έτους 2024» για την ομάδα Α΄ - Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Παροικιάς της Κοινότητας Πάρου και από τον οικισμό Νάουσας της Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου έτους 2024 (συστημικός αριθμός Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: 356170).

Θέμα 17ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση μηχανήματος του Δήμου Πάρου στον ΦΟΔΣΑ νοτίου Αιγαίου ΑΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos