Ευχές του Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

11 Σεπτεμβρίου 2024 13:38

Στο πρώτο κουδούνι, στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, ο Δήμαρχος Πάρου, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, βρέθηκαν σε όλα τα σχολεία του νησιού μας, για να καλωσορίσουν τα παιδιά μας και να τους ευχηθούν για μια καλή και παραγωγική νέα χρονιά.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς, εκφράζει τις ευχές του, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με το ακόλουθο μήνυμα:

« Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μία νέα αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες.

Εύχομαι ολόψυχα, τόσο στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων του νησιού μας, όσο και στους εκπαιδευτικούς, που για ακόμη μία χρονιά ετοιμάζονται να προσφέρουν τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και την ευαισθησία τους, καλή και δημιουργική σχολική χρόνια!».

Στους γονείς των μαθητών, εύχομαι καλή δύναμη, υγεία, υπομονή και να στέκονται πάντοτε στο πλευρό τους, στηρίζοντας τα παιδιά τους υλικά και ηθικά σε όλη τη μαθητική τους διαδρομή.

Από την δικιά μας πλευρά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι μας χρειαστείτε, για να ακούσουμε τις απόψεις, τους προβληματισμούς, αλλά και τις διαφωνίες σας. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, για να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Θέλουμε τα παιδιά μας να φοιτούν σε ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον και θα είμαστε αρωγοί σε ότι χρειαστείτε».

Ο Δήμαρχος Πάρου

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos