Πάρος – Συνεδρίαση Λογοδοσίας: Αυτά είναι τα έσοδα του Δήμου από κλήσεις και ελεγχόμενη στάθμευση (Βίντεο)

19 Σεπτεμβρίου 2024 13:34

Α. Κασαπίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων: «Δεν αρκεί η ελεγχόμενη στάθμευση. Πρέπει να γίνεται αστυνομικός έλεγχος».

Στη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Πάρου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» κ. Α. Γκίκας, υπέβαλε ερώτημα σχετικά με τα αποτελέσματα και τα οικονομικά στοιχεία από την έναρξη εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παροικία.

Στο ερώτημα απάντησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Α. Κασαπίδης ο οποίος σημείωσε ότι τα συνολικά έσοδα για το Δήμο από την ελεγχόμενη στάθμευση για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2024, ανήλθαν σε 3.707 ευρώ. Επιπροσθέτως, έσοδα 1.400 ευρώ προήλθαν από την κοπή κλήσεων.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος, το συγκεκριμένο μέτρο από μόνο του δεν είναι επαρκές καθώς η ελεγχόμενη στάθμευση θα πρέπει να συνδυαστεί και με συστηματικό αστυνομικό έλεγχο. Στην Παροικία, υπάρχουν προς το παρόν 65 θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης μεταξύ των οποίων οι 3 είναι για ΑΜΕΑ, και όπως ο κ. Κασαπίδης πρόσθεσε, υπάρχει σχεδιασμός ώστε οι θέσεις να αυξηθούν.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

{https://youtu.be/07VlfK19yvQ}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos