Πάρος: Αλλαγή χρόνου περιοδικών πεζοδρομήσεων

24 Σεπτεμβρίου 2024 12:59

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση, ενέκρινε την λήψη αποφάσεων για την αλλαγή του χρόνου περιοδικής πεζοδρόμησης στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους (Παροικία), στη Μάρπησσα, στο Πίσω Λιβάδι και στο Δρυό, ως εξής:

Α) Έγκριση πεζοδρόμησης της πλατείας Μαντώ Μαυρογένους», όλο το 24ωρο, για όλο το χρόνο. Η είσοδος των οχημάτων για την τροφοδοσία των καταστημάτων και των κατοικιών, θα διενεργείται από τις 06:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. και από τις 14:00 έως τις 17:00. Άτομα με ειδικές ανάγκες, μόνιμοι κάτοικοι και προμηθευτές που δικαιούνται κάρτα εισόδου στην ανωτέρω πλατεία, παρακαλούνται όπως υποβάλουν σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Πάρου, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Β) Έγκριση της αλλαγής του χρόνου περιοδικής πεζοδρόμησης της δημοτικής οδού στη Μάρπησσα, από το εδαφικό σημείο της παιδικής χαράς πλησίον του κοινοτικού Καταστήματος Μάρπησσας και μέχρι την οικία Ανδρεόπουλου για το χρονικό διάστημα από 01/06 έως και 30/09 κάθε έτους, κατά τις ώρες 19:00 έως 24:00

Γ) Έγκριση της αλλαγής χρόνου για την περιοδική πεζοδρόμηση της Δημοτικής οδού προς το λιμάνι στον οικισμό «Πίσω Λιβάδι», από το εδαφικό σημείο της δημοτικής πλατείας και της ιδιοκτησίας του Τσιγώνια Εμμανουήλ (Αίμονα) στο Πίσω Λιβάδι προς λιμάνι, για το χρονικό διάστημα από 01/06 έως και 30/09 κάθε έτους, κατά τις ώρες 19:00 έως 24:00

Δ) Έγκριση της αλλαγής του χρόνου περιοδικής πεζοδρόμησης της Δημοτικής οδού προς την παραλία του Δρυού, στο ύψος του πάρκινγκ για το χρονικό διάστημα από 01/06 έως και 30/09 κάθε έτους, κατά τις ώρες 19:00 έως 24:00 (εξαιρούνται τα επαγγελματικά αυτοκίνητα των αλιέων καθώς και των αυτοκινήτων ΕΚΑΒ – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας- Αστυνομίας και ΔΕΥΑΠ).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos