Πάρος – EXPLORA: Ένα εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο - «κόσμημα» στο νησί – Ταξίδια για εκλεπτυσμένες εμπειρίες

Στον κόλπο της Παροικίας, αφίχθη το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου ένα εντυπωσιακότατο μπλε κρουαζιερόπλοιο, το Explora. Ανήκει στην εταιρεία πολυτελούς κρουαζιέρας Explora Journeys του ομίλου MSC, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

Νεότευκτο, ευμέγεθες και φινετσάτο, το συγκεκριμένο «κόσμημα» εν πλω που έχει μήκος 250 μ. και πλάτος 32 μ. έφθασε στην Πάρο από τη Ρόδο.
Επισκέφθηκε φέτος 21 διαφορετικά ελληνικά λιμάνια, δημοφιλή αλλά και λιγότερο διάσημα, προσφέροντας στους φιλοξενούμενούς του τουρίστες ξεχωριστές εμπειρίες θαλάσσιας αναψυχής με έμφαση στη γνωριμία των ταξιδιωτών με τους τόπους επίσκεψης και την εξερεύνησή τους.
Το Explora είναι κατασκευασμένο με σύγχρονη ναυτική και περιβαλλοντικά φιλική τεχνολογία, διαθέτει 461 σουίτες με θέα στη θάλασσα, εκπληκτικές και πολλές γαστρονομικές επιλογές, πολυτελή σαλόνια, μπαρ, 4 πισίνες, μεγάλα εξωτερικά καταστρώματα ενώ παρέχει επίσης δραστηριότητες ευεξίας και ψυχαγωγίας για υψηλά γούστα.

explora 101

explora 102

explora 103

explora 104

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos