Πάρος - Δημοτικό Συμβούλιο: Θα τοποθετηθούν τελικά φωτεινοί σηματοδότες στην Παροικία; - Δείτε όσα ειπώθηκαν (Βίντεο) Κύριο

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, συζητήθηκε με εισηγητή το Δήμαρχο Πάρου κ. Κων/νο Μπιζά το θέμα της εκπόνησης μελέτης για την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών στην Παροικία και συγκεκριμένα στη διασταύρωση "πρώην Γκίκα" (Νικολάου Στέλλα με Αγ. Θεοκτίστης).

Πρόκειται για ένα σημείο στην πρωτεύουσα του νησιού, ιδιαίτερα επιβαρυμένο από το κυκλοφοριακό πρόβλημα. 

Ο Δήμαρχος πρότεινε να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες, σύγχρονης τεχνολογίας στην εν λόγω διασταύρωση, ενώ επιπλέον οι εν κινήσει οδηγοί οχημάτων που θα προσεγγίζουν, θα ενημερώνονται με φωτοσήμανση ότι υπάρχουν φανάρια στο  σημείο.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κωβαίος και κ. Ροκονίδας αντίστοιχα, διαφώνησαν με την πρόταση της δημοτικής αρχής.

Ο μεν κ. Κωβαίος υποστήριξε ότι ήδη "τρέχει" μελέτη συμπληρώνοντας ότι το καλύτερο θα ήταν να κατασκευαστεί στην περιοχή ένας κυκλικός κόμβος, ενώ ο κ. Ροκονίδας σημείωσε ότι ούτε οι φωτεινοί σηματοδότες αλλά ούτε και ο κυκλικός κόμβος θα επέλυαν το κυκλοφορικό πρόβλημα, απλώς θα το ελάφρυναν.

Δείτε σε βίντεο την ενδιαφέρουσα συζήτηση:

{https://youtu.be/lWM76Fwl0HU}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos