Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προς Οικονομικούς Φορείς, με θέμα την «Προμήθεια υλικών του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πάρου»

21 Οκτωβρίου 2024 16:45

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 118 και την παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016, ο Δήμος Πάρου προκειμένου να συνάψει τη σύμβαση προμηθειών με τίτλο: «Προμήθεια υλικών του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πάρου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.961,74 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%), σας καλεί όπως υποβάλλετε την προσφορά σας εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου. Κριτήριο ανάθεσης της ανωτέρω προμήθειας είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής.

Παρακαλούμε σε περίπτωση ενδιαφέροντος όπως υποβάλλετε σύμφωνα με τα ανωτέρω, την προσφορά σας στον Δήμο Πάρου με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως αυτοπροσώπως, ταχυδρομικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την 31-10-2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Οι προσφορές που υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς θα παραδίδονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Πάρου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι προσφορές που υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποστέλλονται στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos